Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Το Freediving Club έχει συγκεντρώσει ελεύθερους δύτες και ψαροκυνηγούς κορυφαίου επιπέδου από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο οι οποίοι προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους σε ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα.

- Σταύρος Καστρινάκης

  • Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ε/Κ AIDA - Instructor Trainer AIDA International
  • Εκπαιδευτής Ε/Κ CMAS
  • Κριτής Ε/Κ - AIDA International Judge

O Σταύρος Καστρινάκης είναι ένας από τους κορυφαίους ελεύθερους δύτες στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις σε Ελληνικούς και Διεθνείς αγώνες Ε/Κ. Έχει καταρρίψει 10 Πανελλήνια Ρεκόρ στις περισσότερες κατηγορίες βάθους. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέλλος της επιτροπής εκπαίδευσης (Education Committee) της διεθνούς ομοσπονδίας AIDA International με αρμοδιότητες την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού συστήματος διδασκαλίας της Ε/Κ της AIDA International το οποίο διδάσκετε σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την Ε/Κ ο Σταύρος ασχολείται με το υποβρύχιο ψάρεμα, την υποβρύχια φωτογραφία και βίντεο και κάθε τι «υποβρύχιο». Στο Freediving Club ο Σταύρος είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης στα Σχολεία Ε/Κ AIDA 1*, 2**, 3*** και 4****(βοηθός εκπαιδευτή) και βοηθός στα σεμινάρια και training camp ψαροτούφεκου.

-  Γιώργος Δούναβης

  • Εκπαιδευτής Ε/Κ — ΕΟΥΔΑΤΚ Εκπαιδευτής 2**

Ο Γιώργος Δούναβης είναι ένας από τους κορυφαίους ψαροκυνηγούς στην Ελλάδα με διακρίσεις σε εθνικούς αγώνες ψαροτούφεκου και πολλές πρώτες θέσεις σε αγώνες υποβρύχιας σκοποβολής. Το 2007 ο Γιώργος ήταν μέλλος της εθνικής ομάδας ψαροτούφεκου. Εκτός από το ψαροτούφεκο ο Γιώργος ασχολείται με το υποβρύχιο βίντεο και είναι ιδιοκτήτης της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής στολών κατάδυσης Mantaray. Στο Freediving Club Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος των Σεμιναρίων Υποβρύχιας Σκοποβολής και των Training Camp Ψαροτούφεκου. Σύντομα το Club θα προσφέρει και Σεμινάρια Ψαροτούφεκου με τον Γιώργο Δούναβη.

- Fred Buyle

  • Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ε/Κ — AIDA International Instructor Trainer

Ο Fred Buyle είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και διεθνείς αγώνες. Ο Fred ήταν κάτοχος 2 παγκοσμίων ρεκόρ βάθους (fresh water WRs) και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση Ε/Κ και την υποβρύχια φωτογραφία. Εκτός από την Ε/Κ ο Fred συμμετέχει σε περιβαλλοντολογικά προγράμματα στην Ευρώπη και Λατινική Αμερική για την μελέτη και προστασία ειδών καρχαριών που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Στο Freediving Club o Fred είναι υπεύθυνος των Σχολείων Εκπαιδευτών AIDA και των Σεμιναρίων Υποβρύχιας Φωτογραφίας.

- Peter Pedersen

  • Κάτοχος Παγκοσμίων Ρεκόρ Ε/Κ στην Δυναμική Άπνοια
  • Παγκόσμιος Πρωταθλητής (Team) 2006 AIDA International

O Peter Pedersen θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης όλων των εποχών στην δυναμική άπνοια και ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που πέτυχε επίδοση πάνω από 200μ στο αγώνισμα αυτό. Ο Peter είναι από τους καλύτερα καταρτισμένους αθλητές στον κόσμο σε θέματα τεχνικής μονοπέδιλου και προπόνησης στην πισίνα. Εκτός από την αθλητική Ε/Κ ο Peter εργάζεται στην Δανία με άτομα με ειδικές ανάγκες και οργανώνει σεμινάρια επίτευξης στόχων για στελέχη εταιριών. Στο Freediving Club ο Peter είναι υπεύθυνος για τα Σεμινάρια Τεχνικής Μονοπέδιλου